Помощна секция за често срещани въпроси и проблеми в мрежата !
Тук ще откриете връзки към полезна информация, свързана с решаването на често срещани въпроси и проблеми в мрежата, подходяща както за напреднали и опитни потребители така и за IRC новаци. Ако не откривате подходящо решение или отговор на вашият въпрос или проблем в тази секция, винаги може да посетите нашият специализиран канал за помощ #help, за да получите помощ в реално време от IRC оператор или по-опитен потребите!Проблем с енкодинга в мрежата - за използващите mirc !1. Туториъл за сетване на правилният енкодинг за mIRC версия 6.35 или по-стара (кликни тук!)

2. Решение на проблема с правилният енкодинг за mIRC версия 7.42 или по нова (кликни тук!)Каква програма (чат клиент) е най подходяща за чат в BG IRC Network ?За Windows потребители, препоръчваме използването на официалните скриптове за мрежата, които може да свалите от (тук) !

За чат през уеб, разгледайте пълният списък с уеб портали към мрежата от (тук) !

За чат през мобилни устройства, вижте списък с подходящи приложения от тук (тук) или използвайте уеб от (тук) !Въпроси касаещи използването на NickServ (кликни тук!)1. Как да видя информация за даден ник?

2. Как да си добавя ник в група?

3. Как да си регистрирам ник?

4. Как да си сменя паролата?

5. Как да си сменя имейла?

6. Как да си защитя ника?

7. Как да си върна ника?Въпроси касаещи използването на ChanServ (кликни тук!)1. Как да премахна нежелан потребител от канала ми? ( kick, ban )

2. Как да сложа/премахна парола на канал?

3. Как да сложа/сменя темата в канала ми?

4. Как да добавя наследник на канала ми?

5. Как да добавя оператори в канала ми?

6. Как да премахна регистриран канал?

7. Как да видя информация за канал?

8. Как да си регистрирам канал?facebook twitter Google+